Nutriční hodnoty (Snadný broskvový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 658 kJ / 2 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 88,24 g |
| – nasycené | 30,08 g |
| – nenasycené | 44,08 g |
| –– mononenasycené | 34,21 g |
| –– polynenasycené | 9,87 g |
| ––– omega 3 | 2,07 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 761 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 244,10 g |
| – cukry | 130,00 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 3 lžíce 3 lžíce horké vody (dle potřeby) | Voda | 54 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
| 750 g 750 g tučného měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 3 3 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 2 polévkové lžíce cukru moučky (nebo jiné sladidlo dle chuti) | Cukr bílý | |
| 400 400 g broskví z plechovky | Dužina broskve čerstvá |