Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Snadný broskvový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 658 kJ /
2 308 kcal
Bílkoviny132,22 g
– z toho živočišné bílkoviny117,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky88,24 g
– nasycené30,08 g
– nenasycené44,08 g
–– mononenasycené34,21 g
–– polynenasycené9,87 g
––– omega 32,07 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 761 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy244,10 g
– cukry130,00 g
––– laktóza27,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
3 lžíce 3 lžíce horké vody (dle potřeby) Voda 54 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
olej na vymazání formy Olej řepkový
750 g 750 g tučného měkkého tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 750 g
3 3 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
2 2 polévkové lžíce cukru moučky (nebo jiné sladidlo dle chuti) Cukr bílý
400 400 g broskví z plechovky Dužina broskve čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.