Nutriční hodnoty (Snadný broskvový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 658 kJ / 2 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 88,24 g |
– nasycené | 30,08 g |
– nenasycené | 44,08 g |
–– mononenasycené | 34,21 g |
–– polynenasycené | 9,87 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 244,10 g |
– cukry | 130,00 g |
––– laktóza | 27,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
3 lžíce 3 lžíce horké vody (dle potřeby) | Voda | 54 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
olej na vymazání formy | Olej řepkový | |
750 g 750 g tučného měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 750 g |
3 3 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 2 polévkové lžíce cukru moučky (nebo jiné sladidlo dle chuti) | Cukr bílý | |
400 400 g broskví z plechovky | Dužina broskve čerstvá |