Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 496 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,71 g |
| Tuky | 32,17 g |
| – nasycené | 18,55 g |
| – nenasycené | 12,21 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 19,17 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 76,39 g |
| – cukry | 66,86 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |