Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice protkané anglickou slaninou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 245 kJ / 2 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 215,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 130,79 g |
| – nasycené | 57,15 g |
| – nenasycené | 63,78 g |
| –– mononenasycené | 52,97 g |
| –– polynenasycené | 10,82 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 13,05 g |
| Cholesterol | 512 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 33,45 g |
| – cukry | 26,20 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 PL 2 PL sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| divoké koření přiměřeně | Nové koření | |
| vepřový vývar | Vývar vepřový | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |