Nutriční hodnoty (Vídeňský telecí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,64 g |
Tuky | 10,14 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 3,93 g |
–– polynenasycené | 0,48 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 44,40 g |
– cukry | 28,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g telecí plece | Telecí plec | 600 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |