Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňský telecí guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 795 kJ /
907 kcal
Bílkoviny138,04 g
– z toho živočišné bílkoviny131,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,64 g
Tuky10,14 g
– nasycené4,12 g
– nenasycené4,40 g
–– mononenasycené3,93 g
–– polynenasycené0,48 g
––– omega 30,12 g
Vláknina25,08 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 417 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy44,40 g
– cukry28,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí plece Telecí plec 600 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
olej Olej řepkový
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 lžičky 3 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 3 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.