Nutriční hodnoty (Rukolový salát se ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 527 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,69 g |
| Tuky | 9,31 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 4,85 g |
| –– mononenasycené | 3,46 g |
| –– polynenasycené | 1,39 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,06 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 1,14 g |
| – cukry | 0,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| 2 2 větší ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička slunečnice | Slunečnicová semínka loupaná | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky černého sezamu | Sezam loupaný | 2.5 g |
| 1 1 malá hrstka vlašáků | ||
| lněný olej | Olej lněný | |
| sedmi bylinný olej (citronová šťáva) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sýr (Mozzarella, Hermelín, Čedar, Cottage ) | Cottage | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý |