Nutriční hodnoty (Pečené nové brambory s hlávkovým salátem a kefírem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 071 kJ / 1 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,58 g |
Tuky | 4,22 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 1,31 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 57,80 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 286,23 g |
– cukry | 23,61 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg menších nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
olivový olej | Olej olivový | |
3-4 3-4 neoloupané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 245 g |
1 lžička 1 lžička koření na americké brambory | Grilovací koření | 5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |