Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené nové brambory s hlávkovým salátem a kefírem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 071 kJ /
1 451 kcal
Bílkoviny52,18 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,58 g
Tuky4,22 g
– nasycené2,01 g
– nenasycené1,31 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,02 g
Vláknina57,80 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,65 g
Sacharidy286,23 g
– cukry23,61 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg menších nových brambor Brambor raný 1000 g
olivový olej Olej olivový
3-4 3-4 neoloupané stroužky česneku Česnek čerstvý 245 g
1 lžička 1 lžička koření na americké brambory Grilovací koření 5 g
olivový olej Olej olivový
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 10.5 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.