Nutriční hodnoty (Vepřové řízky v zelném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 228 kJ / 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
| Tuky | 15,42 g |
| – nasycené | 3,73 g |
| – nenasycené | 7,18 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,42 g |
| Sacharidy | 11,40 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 150 g 150 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
| polohrubá mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |