Nutriční hodnoty (Vepřový řízek madeta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 294 kJ / 787 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 35,33 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,33 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 69,00 g | 
| – nasycené | 25,44 g | 
| – nenasycené | 41,62 g | 
| –– mononenasycené | 31,72 g | 
| –– polynenasycené | 9,90 g | 
| ––– omega 3 | 2,96 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 133 mg | 
| Sodík | 2,40 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 6,27 g | 
| – cukry | 6,27 g | 
| ––– laktóza | 6,35 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 80 g 80 g nivy | Niva 50% t. v s. | 80 g | 
| 80 g 80 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml | 
| 2 špetky 2 špetky sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| podle chuti sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje na vymazání plechu | Olej řepkový | 11 ml |