Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 996 kJ / 955 kcal
Bílkoviny10,34 g
Tuky85,12 g
Vláknina11,31 g
Cholesterol70 mg
Sodík2 729 mg
Sůl6,75 g
Sacharidy31,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás jsou to bezkonkurenční ledvinky, stále jsem je vylepšovala, zkoušela a tyhle nás oslovili úplně nejvíc.

Krom nich dělám ještě plněné ledvinky(taky dobré) a recept je tady k dispozici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

carda

20. 6. 2009 14:14

vyborny recept, vsem chutnalo.diky:-))

Paprika

9. 4. 2009 08:15

My máme ledvinky rádi. Dělám je na kari a kluci se po nich můžou utlouct (je to maso a nemá vlákna :-D). Zkusím i tvůj způsob. ;-)

JanaDorazinova

8. 4. 2009 17:48

Bibi, to já můžu a noc po pobírání kortikoidů do nosu necítím skoro nic, takže, já nevím, když je očistím, na noc dám do kyšky, nebo mléka, pak ještě přeleju vřelou vodou, nemám s tím problém. Těžko říct, hovězí jsou horší, ty bych nedělala. Máš plus.;-):yes:

Iljusa

8. 4. 2009 14:22

:-D já je očistím, nakrájím a pařím a to už mám problém z "vůní". Jsem - jak říkám manžel "děsný čuchač" - a v tom je ta tragedie. Už se "těším" na opocená těla některých našich občanů v letním vedru. To budu na nervy na každém nákupu.:-D

Ivana79

8. 4. 2009 14:15

Bibi,ja som dnes na rovnaký spôsob robila kuracie srdiečka,tiež som si recept len tak vymyslela,len namiesto hlivy som dala šampiony.Potom pridám aj fotku.S ladvinkami mám rovnaký problém ako Iljusa,tiez ich cítim nech robím čo chcem.:-( Raz som ich nechala 24 hod.namočené s mlieku s cesnakom a nič.Ale podla tvojho obrázku by som si ich dala hneď.:-p

maris

8. 4. 2009 14:11

Iljuso, možná, že jsem Tě špatně pochopila, v tom případě se omlouvám, ale nejdřív ledvinky očisti, pokrájej a potom teprve je spař a namoč do mléka. Z Tvého příspěvku mi připadá, že je nejdříve celé paříš a dáváš do mléka a teprve potom krájiš. Jestli ne, tak promiň :-8;-)

Iljusa

8. 4. 2009 13:35

Hmm, tak ty bych si dala. Musel by mi je ale někdo udělat, zkoušela jsem je několikrát, ale pokaždé skončí v koši. Máchám je, pařím, do mléka dávám, prostě nevím co, ale pořád je cítím. Jakmile do nich říznu a čistím je, je konec. Tak si tu v klidu trochu poslintám u obrázků. :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ledvinky recept hovězí ledvinky recept pečené ledvinky recept na ledvinky ledvinky podle pohlreicha ledvinky na česneku ledvinky recepty hovezi ledvinky recepty ledvinky recepty na hovězí ledvinky pokrmy z hlívy ustřičné recept na hovězí ledvinky ledvinky trochu jinak ledvinky pečené vepřové ledvinky jinak recept ledvinky hovězí ledviny recept nejlepší ledvinky hovezi ledvinky pecene hovězí ledvinky-obrázek

Suroviny: ledvinky vepřové, slanina anglická, cibule, česnek, hlíva ústřičná, pórek, kapie zelená, rajče, koření provensálské, vegeta, petrželka, olej olivový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Ledvinky jinak...

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgJX