Nutriční hodnoty (Jablečný bezlepkový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 175 kJ / 1 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
| Tuky | 84,07 g |
| – nasycené | 35,43 g |
| – nenasycené | 45,94 g |
| –– mononenasycené | 16,46 g |
| –– polynenasycené | 29,48 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 152,20 g |
| – cukry | 71,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g bezlepkového listového těsta | Listové těsto | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička slunečnicového oleje na potření | Olej slunečnicový | 5 ml |
| skořice mletá (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
| kukuřičný škrob na podsypání válu | Škrob kukuřičný |