Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 096 kJ / 3 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,40 g |
| Tuky | 79,80 g |
| – nasycené | 11,16 g |
| – nenasycené | 59,96 g |
| –– mononenasycené | 41,65 g |
| –– polynenasycené | 18,31 g |
| ––– omega 3 | 4,75 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 535 mg |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 579,95 g |
| – cukry | 280,95 g |
| ––– laktóza | 11,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 ml 400 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
| 200 ml 200 ml cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |