Nutriční hodnoty (Domácí italská bageta s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 498 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 144,00 g |
– nasycené | 18,00 g |
– nenasycené | 113,40 g |
–– mononenasycené | 32,40 g |
–– polynenasycené | 81,00 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 0,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 středně velké světlé bagety | Bageta pšeničná | |
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení balení salámu, 1 balení prosciutta) | Polosuchý salám | |
4 4 hrsti rukoly AQ | Rukola čerstvá | |
180 ml 180 ml majonézy AQ | Majonéza | 180 g |
3 3 lžíce nasekané pažitky AQ | Pažitka čerstvá | |
2 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
1 1 lžíce kaparů | Kapary | |
2 2 filety z ančoviček | Ančovičky v oleji | |
1 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý |