Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí italská bageta s majonézou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 498 kJ /
1 314 kcal
Bílkoviny3,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky144,00 g
– nasycené18,00 g
– nenasycené113,40 g
–– mononenasycené32,40 g
–– polynenasycené81,00 g
––– omega 31,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,60 g
Sacharidy0,90 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 středně velké světlé bagety Bageta pšeničná
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení balení salámu, 1 balení prosciutta) Polosuchý salám
4 4 hrsti rukoly AQ Rukola čerstvá
180 ml 180 ml majonézy AQ Majonéza 180 g
3 3 lžíce nasekané pažitky AQ Pažitka čerstvá
2 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná
1 1 lžíce kaparů Kapary
2 2 filety z ančoviček Ančovičky v oleji
1 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.