Nutriční hodnoty (Krevetová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 584 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 6,86 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 2,74 g |
–– mononenasycené | 0,68 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 10,53 g |
– cukry | 3,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l čirého rybího vývaru | Vývar rybí | 1000 ml |
6 6 velkých krevet | Krevety loupané | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 malá čili paprička | ||
2 lžíce 2 lžíce thajské rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |