Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie584 kJ /
140 kcal
Bílkoviny8,20 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky6,86 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené2,74 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené2,06 g
––– omega 30,33 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,44 g
Sůl5,20 g
Sacharidy10,53 g
– cukry3,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l čirého rybího vývaru Vývar rybí 1000 ml
6 6 velkých krevet Krevety loupané
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
kousek kousek zázvoru Zázvor sušený
1 1 malá čili paprička
2 lžíce 2 lžíce thajské rybí omáčky Rybí omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.