Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 265 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 44,85 g |
| – nasycené | 11,66 g |
| – nenasycené | 23,69 g |
| –– mononenasycené | 19,19 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,35 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hovězí srdce | Srdce hovězí | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| půlka menšího celeru i s listy | Celer bulva čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 150 g 150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| polohrubá mouka na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |