Nutriční hodnoty (Paprikové kuře s chorizem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 670 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,67 g |
Tuky | 68,95 g |
– nasycené | 23,23 g |
– nenasycené | 43,75 g |
–– mononenasycené | 23,31 g |
–– polynenasycené | 20,44 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 5,47 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,41 g |
Sacharidy | 21,44 g |
– cukry | 6,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 300 g |
130 g 130 g choriza | Chorizo | 130 g |
1 1 bílá cibule – nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku – nakrájené nadrobno nebo nasekané | Česnek čerstvý | 21 g |
120 g 120 g tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | 120 g |
5 lžic 5 lžic kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 5.5 ml |
1 plechovka 1 plechovka cizrny | Cizrna | |
2 lžičky 2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |