Nutriční hodnoty (Okurkový salát s rajčaty a sýrem Jadel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 109 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 21,54 g |
– nasycené | 2,94 g |
– nenasycené | 18,53 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 15,62 g |
– cukry | 6,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sýr Jadel | Jadel | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
černé sezamové semínko | Sezam loupaný | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce octu Balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
sušená bazalka | Bazalka sušená |