Nutriční hodnoty (Salát z pečené červené řepy s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 194 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
| Tuky | 24,18 g |
| – nasycené | 3,46 g |
| – nenasycené | 20,12 g |
| –– mononenasycené | 16,18 g |
| –– polynenasycené | 3,94 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 23,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 552 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 108,74 g |
| – cukry | 82,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 bulvy 2 bulvy červené řepy | Červená řepa čerstvá | 1200 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce balsamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| pár lístků lístků čerstvého tymiánu (nebo 1/2 lžičky sušeného) | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| lupínky mandlí | Mandle neloupané | |
| čerstvý kopr na ozdobu | Kopr nať čerstvý |