Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v dýňové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
| Tuky | 93,18 g |
| – nasycené | 56,76 g |
| – nenasycené | 31,56 g |
| –– mononenasycené | 28,10 g |
| –– polynenasycené | 3,47 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 11,27 g |
| Cholesterol | 387 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 29,29 g |
| – cukry | 14,10 g |
| ––– laktóza | 5,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích řízků (i stehenních) | Kuře prso | 250 g |
| 300 g 300 g očištěné dýně | Dýně čerstvá | 300 g |
| 250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 5 lžic 5 lžic přepuštěného másla | Ghí | 75 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| barevný pepř mletý | Pepř barevný mletý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |