Nutriční hodnoty (Bruselské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 708 kJ / 3 754 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 325,17 g |
| – nasycené | 198,00 g |
| – nenasycené | 119,48 g |
| –– mononenasycené | 100,73 g |
| –– polynenasycené | 18,74 g |
| ––– omega 3 | 1,46 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 7,74 g |
| Sůl | 19,15 g |
| Sacharidy | 28,49 g |
| – cukry | 28,42 g |
| ––– laktóza | 26,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hranaté plátkové šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 250 g 250 g plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1-2 špetky 1-2 špetky mletého pepře (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g pomazánkového másla (podle potřeby) | Pomazánka mléčná | 150 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá |