Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový piškotový koláč s pudinkem, jahodami a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 138 kJ /
2 423 kcal
Bílkoviny48,85 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,31 g
Tuky106,94 g
– nasycené28,96 g
– nenasycené70,90 g
–– mononenasycené48,43 g
–– polynenasycené22,47 g
––– omega 31,64 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 666 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy311,37 g
– cukry168,23 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g Hery Margarín 130 g
130 g 130 g cukru moučka Cukr bílý 130 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
50 g 50 g quinoa mouky Quinoa 50 g
50 g 50 g tapiokové mouky Mouka tapioková 50 g
50 g 50 g bezlepkové mouky (Doves Farm plain white) Mouka pohanková 50 g
1/3 sáčku 1/3 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
marmeláda (dle chuti) Marmeláda jahodová
čerstvé jahody Jahody čerstvé
želatina Želatina vepřová
Hera na vymazání Margarín
bezlepková mouka na vysypání Mouka pohanková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.