Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový piškotový koláč s pudinkem, jahodami a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 138 kJ /
2 423 kcal
Bílkoviny48,85 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,31 g
Tuky106,94 g
– nasycené28,96 g
– nenasycené70,90 g
–– mononenasycené48,43 g
–– polynenasycené22,47 g
––– omega 31,64 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 666 mg
Sůl1,61 g
Sacharidy311,37 g
– cukry168,23 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g Hery Margarín 130 g
130 g 130 g cukru moučka Cukr bílý 130 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
sníh ze 3 3 bílků Vaječný bílek 99 g
50 g 50 g quinoa mouky Quinoa 50 g
50 g 50 g tapiokové mouky Mouka tapioková 50 g
50 g 50 g Doves Farm plain white mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1/3 1/3 prášku do pečiva Kypřící prášek 4.0000001192092896 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
marmeláda Marmeláda jahodová
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
jahody Jahody čerstvé
želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.