Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkovo - bramborový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 852 kJ /
682 kcal
Bílkoviny20,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,85 g
Tuky1,66 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené0,70 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,06 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy137,30 g
– cukry14,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 bílá část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 – 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
2 2 – 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.