Nutriční hodnoty (Okurkovo - bramborový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,85 g |
Tuky | 1,66 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 0,70 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 137,30 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 – 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 2 – 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový |