Nutriční hodnoty (Okurkovo - bramborový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,85 g |
| Tuky | 1,66 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 32,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 137,30 g |
| – cukry | 14,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 bílá část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 – 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 2 2 – 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový |