Nutriční hodnoty (Hovězí přední na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 294 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,67 g |
Tuky | 82,86 g |
– nasycené | 24,60 g |
– nenasycené | 53,47 g |
–– mononenasycené | 38,89 g |
–– polynenasycené | 14,58 g |
––– omega 3 | 3,91 g |
Vláknina | 23,62 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 12,02 g |
Sacharidy | 144,21 g |
– cukry | 49,24 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího předního z mladého býčka | Hovězí plec | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
2 lžičky 2 lžičky koření Divočina | Nové koření mleté | 10 g |
1 panák 1 panák medoviny (nebo portského vína) | Likér | 50 ml |
1 lžička 1 lžička mořské soli | Sůl mořská | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku (či dobrého kečupu) | Protlak rajčatový | 45 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 lžička 1 lžička mořské soli | Sůl mořská | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 1 větší celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 cm 1 cm pláteček másla | Máslo kravské |