Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí přední na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 294 kJ /
1 982 kcal
Bílkoviny130,00 g
– z toho živočišné bílkoviny113,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,67 g
Tuky82,86 g
– nasycené24,60 g
– nenasycené53,47 g
–– mononenasycené38,89 g
–– polynenasycené14,58 g
––– omega 33,91 g
Vláknina23,62 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 4,79 g
Sůl12,02 g
Sacharidy144,21 g
– cukry49,24 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího předního z mladého býčka Hovězí plec 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
2 lžičky 2 lžičky koření Divočina Nové koření mleté 10 g
1 panák 1 panák medoviny (nebo portského vína) Likér 50 ml
1 lžička 1 lžička mořské soli Sůl mořská 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku (či dobrého kečupu) Protlak rajčatový 45 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 lžička 1 lžička mořské soli Sůl mořská 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1 1 větší celá jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 cm 1 cm pláteček másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.