Nutriční hodnoty (Citronové krevety s rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 365 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 41,04 g |
– nasycené | 4,13 g |
– nenasycené | 32,96 g |
–– mononenasycené | 23,60 g |
–– polynenasycené | 9,36 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 35,74 g |
– cukry | 20,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 ks 20 ks středních šedých krevet | Krevety loupané | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
hrst hrst mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 30 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce třtinového cukru dle chuti | Cukr třtinový | 18 g |
1 1 chilli papričku | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky tamarindové pasty | ||
2 porce 2 porce rýžových nudlí na smažení. | Nudle rýžové |