Nutriční hodnoty (Zelný salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 910 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 96,62 g |
| – nasycené | 14,09 g |
| – nenasycené | 70,90 g |
| –– mononenasycené | 23,75 g |
| –– polynenasycené | 47,15 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 24,50 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky menšího bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 2 2 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 1 konzerva 1 konzerva červených velkých fazolí | Fazole bílé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g tatarské omáčky (nabo ochucená majonéza či zakysaná smetana) | Tatarská omáčka | 100 g |
| plocholistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 pošírovaná vejce (nebo uvařená na hniličku) | Vejce slepičí | 140 g |