Nutriční hodnoty (Kachna (husa) v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 906 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 8,06 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 3,55 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 72,85 g |
– cukry | 4,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
pečené kachní prso (nebo zbytek pečeného husího masa) | Kachna prso s kůží | |
zbylé dušené zelí | Zelí bílé čerstvé |