Nutriční hodnoty (Kachna (husa) v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 906 kJ / 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
| Tuky | 8,06 g |
| – nasycené | 1,87 g |
| – nenasycené | 3,55 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,23 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 72,85 g |
| – cukry | 4,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| pečené kachní prso (nebo zbytek pečeného husího masa) | Kachna prso s kůží | |
| zbylé dušené zelí | Zelí bílé čerstvé |