Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna (husa) v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 906 kJ /
456 kcal
Bílkoviny18,15 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,47 g
Tuky8,06 g
– nasycené1,87 g
– nenasycené3,55 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,07 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy72,85 g
– cukry4,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 24.5 g
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
pečené kachní prso (nebo zbytek pečeného husího masa) Kachna prso s kůží
zbylé dušené zelí Zelí bílé čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.