Nutriční hodnoty (Frgálový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 235 kJ / 3 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 117,03 g |
| – nasycené | 69,56 g |
| – nenasycené | 42,69 g |
| –– mononenasycené | 35,66 g |
| –– polynenasycené | 7,03 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 457,15 g |
| – cukry | 110,40 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 90 g 90 g cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |