Nutriční hodnoty (Smažený platýs na máslové zelenince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 8,61 g |
| – nasycené | 5,40 g |
| – nenasycené | 3,03 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,78 g |
| – cukry | 7,92 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
| 1/2 1/2 střední cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 filet 1 filet z platýse | ||
| růžová himalájská sůl | Sůl himalájská | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olivový olej | Olej olivový |