Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 808 kJ /
3 061 kcal
Bílkoviny79,51 g
– z toho živočišné bílkoviny20,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,50 g
Tuky82,06 g
– nasycené26,25 g
– nenasycené50,97 g
–– mononenasycené33,43 g
–– polynenasycené17,53 g
––– omega 31,26 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 370 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy486,93 g
– cukry187,83 g
––– laktóza16,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
80 g 80 g tuku Margarín 80 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1/4 1/4 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
tuk na vymazání plechu Margarín
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.