Nutriční hodnoty (Perníková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 808 kJ / 3 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,50 g |
Tuky | 82,06 g |
– nasycené | 26,25 g |
– nenasycené | 50,97 g |
–– mononenasycené | 33,43 g |
–– polynenasycené | 17,53 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 486,93 g |
– cukry | 187,83 g |
––– laktóza | 16,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1/4 1/4 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |