Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerové prsty v sýrovém trojobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 685 kJ /
642 kcal
Bílkoviny34,10 g
– z toho živočišné bílkoviny23,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,95 g
Tuky19,82 g
– nasycené7,13 g
– nenasycené8,83 g
–– mononenasycené6,66 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,09 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 416 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,19 g
Sacharidy79,78 g
– cukry8,78 g
––– laktóza2,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
celer Celer bulva čerstvá
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
3 PL 3 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
5 PL 5 PL strouhanky Strouhanka pšeničná 75 g
3 PL 3 PL nastrouhaného sýra (eidam, ementál nebo gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 45 g
1 ČL 1 ČL citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
šalvěj Šalvěj čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.