Nutriční hodnoty (Celerové prsty v sýrovém trojobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,95 g |
| Tuky | 19,82 g |
| – nasycené | 7,13 g |
| – nenasycené | 8,83 g |
| –– mononenasycené | 6,66 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 416 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,19 g |
| Sacharidy | 79,78 g |
| – cukry | 8,78 g |
| ––– laktóza | 2,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| 3 PL 3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 5 PL 5 PL strouhanky | Strouhanka pšeničná | 75 g |
| 3 PL 3 PL nastrouhaného sýra (eidam, ementál nebo gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
| 1 ČL 1 ČL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |