Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 978 kJ /
1 190 kcal
Bílkoviny124,22 g
– z toho živočišné bílkoviny121,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,07 g
Tuky67,67 g
– nasycené26,81 g
– nenasycené33,86 g
–– mononenasycené29,03 g
–– polynenasycené4,83 g
––– omega 30,17 g
Vláknina9,79 g
Cholesterol 425 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,85 g
Sacharidy18,05 g
– cukry9,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2-3 2-3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
lžíce lžíce uzené papriky Paprika uzená
lžička lžička koření tandori masala Tandoori masala
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
horký vývar nebo voda + bujon Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
chilli pasta podle chuti Chilli omáčka
hrnek hrnek tarhoni Těstoviny pšeničné
1,5 hrnku 1,5 hrnku vody Voda 375 ml
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.