Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vitello tonnato trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 984 kJ /
2 147 kcal
Bílkoviny133,62 g
– z toho živočišné bílkoviny130,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky131,26 g
– nasycené44,57 g
– nenasycené79,29 g
–– mononenasycené44,64 g
–– polynenasycené34,65 g
––– omega 31,30 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 1,93 g
Sůl4,85 g
Sacharidy28,12 g
– cukry4,58 g
––– laktóza0,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g telecí kýty Telecí kýta 500 g
500 ml 500 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 500 ml
3 snítky 3 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
250 g 250 g konzerva tuňáka v oleji Tuňák ve vlastní šťávě 250 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
5 ks 5 ks ančoviček Ančovičky v oleji
3 lžíce 3 lžíce přepuštěného másla Ghí 45 g
3-5 lžic 3-5 lžic majonézy Majonéza 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
na ozdobu velké kapary a barevné lístky lístky např. červené řepy, já měla podobné, krvavého šťovíku Šťovík listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.