Nutriční hodnoty (Lilek jako kaviár II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 826 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 95,36 g |
| – nasycené | 13,05 g |
| – nenasycené | 82,20 g |
| –– mononenasycené | 71,05 g |
| –– polynenasycené | 11,14 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední lilek | Lilek čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 menší cibulky ( nejlépe šalotky ) | Šalotka čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |