Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s kysaným zelím à la segedín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 169 kJ / 996 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 47,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,52 g | 
| Tuky | 51,47 g | 
| – nasycené | 30,38 g | 
| – nenasycené | 20,69 g | 
| –– mononenasycené | 7,65 g | 
| –– polynenasycené | 13,05 g | 
| ––– omega 3 | 0,04 g | 
| Vláknina | 22,99 g | 
| Cholesterol | 125 mg | 
| Sodík | 4,07 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 77,80 g | 
| – cukry | 21,32 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g | 
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g | 
| 250 g 250 g párků (nebo klobásy) | Párek vepřový | 250 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| chilli pasta | Chilli omáčka | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |