Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karboš-bramboš-zeloš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 6. 2010 10:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 289 kJ / 786 kcal
Bílkoviny45,17 g
Tuky31,37 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,20 g
Sacharidy74,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Berte tento recept, spíš jako recesi. Nicméně, celé to bláznivé jídlo si včera uvařil na večeři můj syn a já jsem si říkala, že něco tak bláznivého tady ještě nemáme. Vím ale určitě, že to bylo výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

21. 5. 2012 08:38

PatkovaKaterina: to budu ráda! Tady je tak stará fotka, která se mi v té době mobilem moc nepovedla, takže pokud bys fotila a povedlo se, směle přidej foto;-)

PatkovaKaterina

20. 5. 2012 23:55

Zajímavý receptík.Při první příležitosti valím pro mleté maso a hip hip na to:-p;-):yes:

JanaDorazinova

28. 6. 2010 10:48

Magdi, jen pro zajímavost, já takhle zelí taky nikdy nedělala. Jen do segedinského guláše dávám záklehtku ze smetany. Taky nedávám žádnou závařku do hrachové polévky:-)):-D a můj syn ano. Klidně si ji udělá s masovými knedlíčky. No, kombinace, jak blázen, ale vždy k jídlu:-)):-D

gabik

28. 6. 2010 10:42

Jó, mě příjde, že to je jednoznačně chlapská kombinace. Můj muž si to takhle kombinuje i třeba v restauraci z jídelního lístku a pak si čvachtá;-):-p ..:yes:

magdalenka

28. 6. 2010 10:35

Mňa zaujalo to zelí. S takouto úpravou som sa ešte nestretla - myslím so smotanou. Musí byť výborné. Zdravím syna! +

JanaDorazinova

28. 6. 2010 09:10

kokronilla jasně, proč ne? No, myslím, že k jídlu to je;-)

kokronilla

28. 6. 2010 06:36

Já podobně "nesmyslné" kombinace miluju a občas i vytvářím, leč zelí s bramborákama jsem ještě nezkoušela, takže výborná inspirace, tento týden mám volno, tak to uvařím rodince, ať mají zase něco nového;-)

JanaDorazinova

27. 6. 2010 18:06

Děkuji za bodíky:-D:-)). scarlet, synovi je 30 let, nebo teda bude 8.8. a je vyučený kuchař;-). Jeho kombinace někdy nechápu, ale pravda je, že vaří skvěle;-). I ty želvičky tvořil on. Já bych asi praskla, kdybych tohle snědla, ale on si koupil nový mobil a tak chtěl vyzkoušet foťák a poslal mi to a znáte mne:-)), proč by se ostatní taky nepodívali? Název jsem vymyslela já.:-8

Jenny

27. 6. 2010 17:19

:yes::-K+7:yes:

ruzena

27. 6. 2010 16:15

Jano,i já si toto jídlo občas udělám:-))fakt dobrý:yes:prostě každý máme různé chutě:-))+6

misza

27. 6. 2010 13:35

Jani proč recese?:-O Vždyť to jsou samé dobré věci:-p Hned bych si dala;-):yes:

scarlet

27. 6. 2010 12:10

:-O propána, kolik má syn let???!!!To je hotový božíhodový oběd!!!!Smekám:-p:-K

Ivana79

27. 6. 2010 11:53

Teda fakt zvláštne:-Dale všetky tri "súčasti" tohto jedla milujem;-)Takže verím,že to bolo dobré a bolo s tým aj dosť práce:-O;-)Máš šikovného syna:yes:a dali ste tomu aj pekný názov:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karboš zelos bramboš masové želvičky jako karbanátky mletý karbos se sýrem recept na karbos uzeninové karbanátky kolik syrového masa se používá na vaření co je karbos chlapské karbanátky zelos.cz masové želvičky recept karboš

Suroviny: maso mleté, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, strouhanka, olej, brambory, vejce, česnek, majoránka, sůl, pepř, mouka hladká, olej, zelí kysané, kmín celý, cibule, mouka hladká, smetana 12%, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Karboš-bramboš-zeloš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x2zJ