Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s prejtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
| Tuky | 125,59 g |
| – nasycené | 53,70 g |
| – nenasycené | 67,06 g |
| –– mononenasycené | 45,63 g |
| –– polynenasycené | 21,43 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 4,32 g |
| Sůl | 10,42 g |
| Sacharidy | 116,30 g |
| – cukry | 22,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 500 g 500 g světlého prejtu | Jelito | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce na zapečení | Vejce slepičí | 140 g |
| uzená paprika podle každého | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |