Nutriční hodnoty (Kuře na pánvi se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
| Tuky | 36,35 g |
| – nasycené | 5,58 g |
| – nenasycené | 30,04 g |
| –– mononenasycené | 25,19 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 11,65 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 3,46 g |
| Sůl | 8,55 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
| – cukry | 27,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 390 g 390 g kuřecích prsou | Kuře prso | 390 g |
| 2 lžičky 2 lžičky česnekové pasty | Česnek čerstvý | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 1 větší hrst zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 120 ml 120 ml dresinku – viz recept | ||
| 125 ml 125 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 125 ml |
| 10 10 krát otočíme mlýnkem s černým pepřem | ||
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička česnekové pasty | Česnek čerstvý | 5 g |
| 4 lžičky 4 lžičky worchestrové omáčky | ||
| 200 g 200 g malých brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1,5-2 l 1,5-2 l vody | Voda | 1750 ml |