Pikantní směs

Hanna Kuchař:

Drůbeží maso 4 názory

55

Suroviny

4 kuřecí řízky
olej
1 sklenička červené kapie sterilizované
1 sterilizovaný hrášek
worcestr
sojová omáčka
Solamyl
chilli koření
1 velká cibule
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném oleji orestujeme na nudličky nakrájené maso,trochu podlijeme a dusíme.Když je maso hotové,přidáme kapiji i s nálevem,hrášek bez nálevu,woršestr,sojovku ,sůl,pepř a čili koření.

  2. Zahustíme trochou Solamylu a necháme chvilku povařit.

  3. Na konec dáme syrovou na jemno nakrájenou cibuli a už nevaříme.

    Příloha:brambory,rýže,hranolky,amer.brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní směs

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    prosciuto: autorka fotografií,to píše dole v komentáři,že to dělala z vepřové kotlety;-)

    Odpovědět

  • prosciuto prosciuto(neregistrovaný)

    Mäso na druhej fotografii NIE je kuracie!
    :no:

    Odpovědět

  • stuska stuska

    Vypadá to skvěle.Vyzkouším.:-p

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Hrášek jsem dala čerstvý - když je ho všude plno, tak by byla škoda dávat konzervu ;-) a použila jsem vepřovou kotletu místo kuřecího (manželovi to chutná víc). Kombinace hrášku a nakládané kapie mně překvapila. Bylo to moc dobré. :yes: +;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo