Rošťáci s kari

Vepřové maso Doba přípravy: 2O minut + naložení 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 2O minut + naložení 2 názory

Suroviny 4 porce

1 panenská pečeně (cca 8 medajlónků)
2 celá vejce
4 lžíce hořčice
4 lžíce solamyl
2 lžičky curry koření
pepř
sůl
worchesterová omáčka (nešetřit)
2 ks česneku
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme ze šikma na tlustší plátky a naklepeme pěstí.

  2. Připravíme marinádu z ostatních surovin.

  3. "Řízečky" namočíme do připravené směsi a ponoříme. Necháme uležet v lednici nejlépe do dalšího dne.

  4. Smažíme i s nalepenou marinádou zprudka na rozpáleném oleji.

Poznámka od kuchařky

Děláme to tak už mnoho let, ale teprve teď mám k dispozici fotku.http://clupmi.blog.cz/0902/rostaci

Komentáře k receptu Rošťáci s kari

Tématické fráze: rošťáci recept vepřová panenka rošťáci recepty na kari recepty s kari recept na kari rošťáci z masa rošťáci recept videorecept nakladane veprove maso rošťáci recept skari priprava rostaku na kari recept na kari kari recept