Rošťáci s kari

clupmi Kuchař: clupmi

Doba přípravy: 2O minut + naložení 4 porce Vepřové maso 2 názory

Suroviny

1 panenská pečeně (cca 8 medajlónků)
2 celá vejce
4 lžíce hořčice
4 lžíce solamyl
2 lžičky curry koření
pepř
sůl
worchesterová omáčka (nešetřit)
2 ks česneku
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme ze šikma na tlustší plátky a naklepeme pěstí.

  2. Připravíme marinádu z ostatních surovin.

  3. "Řízečky" namočíme do připravené směsi a ponoříme. Necháme uležet v lednici nejlépe do dalšího dne.

  4. Smažíme i s nalepenou marinádou zprudka na rozpáleném oleji.

Poznámka

Děláme to tak už mnoho let, ale teprve teď mám k dispozici fotku.http://clupmi.blog.cz/0902/rostaci

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťáci s kari

Tématické fráze: rošťáci recept vepřová panenka rošťáci recepty na kari recepty s kari recept na kari nakladane veprove maso rošťáci recept skari priprava rostaku na kari recept na kari kari recept

Zapomněl/a jsem heslo