Nutriční hodnoty (Lehký "obídek")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 8 131 kJ / 1 943 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
| Tuky | 47,09 g |
| – nasycené | 12,73 g |
| – nenasycené | 23,70 g |
| –– mononenasycené | 16,35 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 21,20 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 6,84 g |
| Sacharidy | 233,05 g |
| – cukry | 14,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 250 g 250 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| kapánek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření dle chuti | Pepř černý |