Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký "obídek")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie8 131 kJ /
1 943 kcal
Bílkoviny136,22 g
– z toho živočišné bílkoviny94,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky47,09 g
– nasycené12,73 g
– nenasycené23,70 g
–– mononenasycené16,35 g
–– polynenasycené7,35 g
––– omega 30,41 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 3,00 g
Sůl6,84 g
Sacharidy233,05 g
– cukry14,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g těstovin Těstoviny pšeničné 300 g
300 g 300 g šunky Šunka vepřová vařená 300 g
250 g 250 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
kapánek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.