Nutriční hodnoty (Lehký "obídek")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 131 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 47,09 g |
– nasycené | 12,73 g |
– nenasycené | 23,70 g |
–– mononenasycené | 16,35 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 233,05 g |
– cukry | 14,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
250 g 250 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
kapánek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření dle chuti | Pepř černý |