Nutriční hodnoty (Topinka s ostrou játrovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 224 kJ / 1 010 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 64,89 g |
| – nasycené | 29,21 g |
| – nenasycené | 31,33 g |
| –– mononenasycené | 25,64 g |
| –– polynenasycené | 5,69 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,66 g |
| Sacharidy | 45,72 g |
| – cukry | 23,74 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 g 250-300 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 275 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 5-6 5-6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 165 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 30 ml |
| 1/2 1/2 -1 lžička chilli pasty | Chilli omáčka | |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| topinka | ||
| česnek na potření | Česnek čerstvý | |