Nutriční hodnoty (Vše v jedné pánvi: kuře s cizrnou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 950 kJ / 2 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 89,77 g |
| Tuky | 50,12 g |
| – nasycené | 8,67 g |
| – nenasycené | 38,27 g |
| –– mononenasycené | 21,03 g |
| –– polynenasycené | 17,24 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 151,16 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 354 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 181,60 g |
| – cukry | 24,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 konzerva 1 konzerva cizrny | Cizrna | 400 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rajčat s bylinkami | Petržel nať čerstvá | |
| 2 špetky 2 špetky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| pepř | Pepř černý |