Nutriční hodnoty (Filet z pstruha na fenyklu a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 57,84 g |
| – nasycené | 21,42 g |
| – nenasycené | 29,37 g |
| –– mononenasycené | 16,59 g |
| –– polynenasycené | 12,78 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 344 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 54,98 g |
| – cukry | 11,84 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety pstruha | Pstruh | 400 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| 1 1 citron - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |