Nutriční hodnoty (Filet z pstruha na fenyklu a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 57,84 g |
– nasycené | 21,42 g |
– nenasycené | 29,37 g |
–– mononenasycené | 16,59 g |
–– polynenasycené | 12,78 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 344 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 54,98 g |
– cukry | 11,84 g |
––– laktóza | 0,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety pstruha | Pstruh | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
1 1 citron - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |