Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filet z pstruha na fenyklu a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 573 kJ /
1 093 kcal
Bílkoviny80,08 g
– z toho živočišné bílkoviny72,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,90 g
Tuky57,84 g
– nasycené21,42 g
– nenasycené29,37 g
–– mononenasycené16,59 g
–– polynenasycené12,78 g
––– omega 30,93 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 344 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy54,98 g
– cukry11,84 g
––– laktóza0,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety pstruha Pstruh 400 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 fenykl Fenykl hlíza
6 6 cherry rajčat Rajčata cherry 180 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
bylinky (dle chuti) Petržel nať čerstvá
kurkuma Kurkuma mletá
1 1 citron - šťáva Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.