Nutriční hodnoty (Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 107 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
| Tuky | 27,21 g |
| – nasycené | 7,14 g |
| – nenasycené | 14,27 g |
| –– mononenasycené | 11,55 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 13,30 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 798 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 34,10 g |
| – cukry | 20,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 hrubší plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| cca- 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| lžíce lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 80-100 g 80-100 g česnekového boku nebo anglické-plátky | Vepřový bok uzený | 90 g |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |