Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kulajda s houbami a se zastřeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 005 kJ /
718 kcal
Bílkoviny30,63 g
– z toho živočišné bílkoviny12,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,48 g
Tuky29,19 g
– nasycené15,61 g
– nenasycené10,81 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,29 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy67,83 g
– cukry11,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
400 g 400 g hub Hřib čerstvý 400 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
smetana 12% Smetana kravská sladká 12%
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kopr Kopr nať čerstvý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 ks 4 ks bobkového listu Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.