Nutriční hodnoty (Kulajda s houbami a se zastřeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 005 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,48 g |
Tuky | 29,19 g |
– nasycené | 15,61 g |
– nenasycené | 10,81 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 67,83 g |
– cukry | 11,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
4 ks 4 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |