Nutriční hodnoty (Kulajda s houbami a se zastřeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 005 kJ / 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,48 g |
| Tuky | 29,19 g |
| – nasycené | 15,61 g |
| – nenasycené | 10,81 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 33,20 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 67,83 g |
| – cukry | 11,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 4 ks 4 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |