Nutriční hodnoty (Steak z tuňáka se zeleninovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 815 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g steak z tuňáka | Tuňák filet | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| čerstvý špenát | Špenát čerstvý | |
| cherry rajče | Rajčata cherry | |
| okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |