Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 730 kJ / 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
| Tuky | 0,62 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 11,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
| – cukry | 24,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí hřbet | Jehně hřbet | |
| 1 1 pórek - zelená část | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 10 10 švestek (i z kompotu) | Švestky čerstvé | 200 g |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |