Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 730 kJ / 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
Tuky | 0,62 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 11,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,50 g |
– cukry | 24,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí hřbet | Jehně hřbet | |
1 1 zelená čásť póru | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
10 10 švestek (můžou být i z kompotu) | Švestky čerstvé | 200 g |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská |