Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí hřbet s pórkovo-švestkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie730 kJ /
175 kcal
Bílkoviny3,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,12 g
Tuky0,62 g
– nasycené0,16 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,50 g
– cukry24,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí hřbet Jehně hřbet
1 1 pórek - zelená část Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
10 10 švestek (i z kompotu) Švestky čerstvé 200 g
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.