Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s čedarovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 41,70 g |
– nasycené | 26,70 g |
– nenasycené | 12,80 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 13,46 g |
Cholesterol | 134 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 74,78 g |
– cukry | 15,46 g |
––– laktóza | 11,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
šál vepřové panenky | Vepřová panenka | |
pepř na steaky steaky | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
plátek plátek čedaru (cca 50 g) | Čedar | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 hrnek 1 hrnek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |