Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s čedarovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 181 kJ /
760 kcal
Bílkoviny17,41 g
– z toho živočišné bílkoviny8,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,94 g
Tuky41,70 g
– nasycené26,70 g
– nenasycené12,80 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,36 g
Vláknina13,46 g
Cholesterol 134 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy74,78 g
– cukry15,46 g
––– laktóza11,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
šál vepřové panenky Vepřová panenka
pepř na steaky steaky Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
plátek plátek čedaru (cca 50 g) Čedar
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 hrnek 1 hrnek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.