Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s čedarovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 181 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
| Tuky | 41,70 g |
| – nasycené | 26,70 g |
| – nenasycené | 12,80 g |
| –– mononenasycené | 11,60 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 13,46 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 74,78 g |
| – cukry | 15,46 g |
| ––– laktóza | 11,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| šál vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| pepř na steaky steaky | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| plátek plátek čedaru (cca 50 g) | Čedar | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 hrnek 1 hrnek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |