Nutriční hodnoty (Smažená marinovaná vepřová kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 657 kJ / 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 43,32 g |
| – nasycené | 27,10 g |
| – nenasycené | 14,33 g |
| –– mononenasycené | 12,65 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
| – cukry | 17,60 g |
| ––– laktóza | 16,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřové kotlety bez kosti o síle cca 1,5 cm | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 kelímek 1 kelímek 12% smetany (210 g) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 15 g |
| šťáva z ½ limetky | Limetka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 100 g 100 g jemně nastrouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |