Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s bramborami v jemné cibulové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 019 kJ / 1 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 40,83 g |
– nasycené | 15,81 g |
– nenasycené | 17,59 g |
–– mononenasycené | 14,41 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 69,12 g |
– cukry | 15,45 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
cca 500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |