Nutriční hodnoty (Kapustová pánev s bramborami a uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 132 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,24 g |
| Tuky | 58,50 g |
| – nasycené | 26,61 g |
| – nenasycené | 29,18 g |
| –– mononenasycené | 24,87 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 20,94 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 5,90 g |
| Sacharidy | 57,96 g |
| – cukry | 13,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| 3 3 syrové brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 150 -200 g 150 -200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 175 g |
| 50 -70 g 50 -70 g slaniny | Špek | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo nebo olej podle potřeby | Sádlo vepřové | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí |